Diensten

Of u nu op zoek bent naar een vaste collega voor de lange termijn of heeft u juist behoefte aan tijdelijke expertise en interim professionals SIN. biedt u de oplossing op maat.

Werving & selectie

Bent u op zoek naar een vaste collega voor de lange termijn? Na een gedegen intake waar we inzoomen op uw specifieke wensen en behoeften omtrent uw nieuwe collega is dit het uitgangspunt. Vanuit hier start de search naar geschikte en beschikbare kandidaten in de markt. In deze zoektocht worden zowel de actief zoekende kandidaten als latent zoekende kandidaten in kaart gebracht en middels een short en longlist aan u voorgesteld. Tijdens de interview fase en het offer proces is SIN. uw adviseur en klankbord waarbij het managen van verwachtingen continu gewaarborgd wordt. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor de nazorg na een succesvol afgeronde werving en selectie bemiddeling.

Interim management

Voorzien of onvoorzien heeft uw organisatie behoefte aan het inlenen van tijdelijke professionals, waarbij snel kunnen schakelen van essentieel belang is. Op korte termijn interviews afnemen met beschikbare kandidaten is een must om snel in te kunnen spelen op deze zeer dynamische markt. Met een sterk opgebouwd netwerk aan interim professionals zijn wij in staat om u op korte termijn te voorzien van passende en per direct beschikbare kandidaten. Na het maken van de match zorgen wij ervoor dat alles betreffende wet- en regelgeving in orde is om een snelle start te kunnen faciliteren.